Szauna gyártás Kaposvár

Amennyiben Ön szauna, infraszauna esetleg kombi szauna gyártót keres Kaposvár városában, vagy a megyében, akkor megtalálta a megfelelő partnert.

2005 óta jelen vagyunk a hazai piacon szauna, infraszauna és kombi szauna gyártó vállalkozásként, az „Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!” szlogen nálunk valóság! Győződjön meg referenciáinkkal feltöltött Galériánkban!

Kreatív szauna gyártás

Változatos kínálatunkban előre tervezett szauna, infraszauna és kombi szauna modelleket is talál –ezek mérete módosítható-, de gyakorlott asztalosaink megbirkóznak bármilyen egyedi szauna elképzeléssel!

A hazai piacon megtalálható legminőségibb szauna alapanyagokból válogatva, valamint az orosházi Üveg-Világ Kft. csapatával kialakított több éves sikeres együttműködésünk alapján a nagy üvegfelülettel rendelkező, prémium minőségű szauna, infraszauna vagy kombi szauna megvalósítása sem jelent akadályt számunkra.

Hívja bizalommal az Infravarázs Infraszauna ügyfélszolgálatát! Kaposváron és a megyében a felmérés, szállítás és az összeszerelés is díjtalan.

finn és infraszauna Kaposváron és környékén is