Szauna gyártás Nyíregyháza

Amennyiben Ön szauna, infraszauna esetleg kombi szauna gyártót keres Nyíregyháza városában, vagy a megyében, akkor megtalálta a megfelelő partnert.

Az Infravarázs csapata már 2005 óta jelen van hazai piacon szauna, infraszauna és kombi szauna gyártó vállalkozásként, az „Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!” szlogen nálunk valóság, melyről meggyőződhet referenciánkkal feltöltött galériánkban.

Kreatív szauna gyártás

Kínálatunkban szerepelnek előre tervezett normál és minimal design szauna, infraszauna és kombi szauna modellek –ezek mérete módosítható-, de tapasztalt asztalosaink megbirkóznak bármilyen lehetetlennek tűnő egyedi szauna elképzelés megvalósításával is.

A hazai piacon megtalálható szauna alapanyagok mindegyikét be tudjuk szerezni, valamint az orosházi Üveg-Világ Kft. csapatával kialakított több éves sikeres együttműködésünk alapján a nagy üvegfelülettel rendelkező szauna, infraszauna vagy kombi szauna megvalósítása sem jelent akadályt számunkra.

Nézzen szét kínálatunkban, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, mivel Nyíregyháza városában és a megyében a felmérés, szállítás és az összeszerelés díjtalan.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, válasszon az Infravarázs Infraszauna kínálatából!

Finn és infraszauna gyártás Nyíregyházán és környékén is