Szauna gyártás Pécs

Pécsen vagy annak környékén keres szauna, infraszauna esetleg kombi szauna gyártót? Akkor megtalálta a megfelelő partnert: az Infravarázs mindenben áll rendelkezésére.

Cégünk 2005 óta van jelen a hazai piacon szaunagyártó vállalkozásként, az elmúlt több mint tíz év alatt szaunák százait gyártottuk és szállítottuk le ügyfeleink nagy megelégedésére.

Mi a titkunk? Szakértelem, minőség, megbízhatóság. Kiváló hazai alapanyagokkal dolgozunk, több beszállítónkkal is sikerült előnyös együttműködést kidolgozni így például az orosházi Üveg-Világ Kft. csapatával ápolt jó kapcsolatnak köszönhetően a nagy üvegfelületek kialakítása sem okoz gondot, ha szauna, infraszauna vagy kombi szauna gyártásról van szó. 

Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Széles kínálatunkból választhat előre tervezett normál és minimal design szauna, infraszauna és kombi szauna modelleket, de ha egyedi méretű, kialakítású szaunára van szüksége, azt is ránk bízhatja, hiszen tapasztalt asztalosaink bármilyen lehetetlennek tűnő elképzeléssel megbirkóznak.

Nézzen szét kínálatunkban, és ha kérdése van, ne habozzon felvenni az Infravarázs Infraszauna csapatával a kapcsolatot! Segítünk a legmegfelelőbb szaunát kiválasztani! Pécs városában és a megyében a felmérés, szállítás és az összeszerelés díjtalan.

kombi és infraszauna készítés Pécsen és környékén is