Szauna gyártás Salgótarján

Szauna, infraszauna esetleg kombi szaunagyártót keres Salgótarján városában vagy annak környékén? Megtalálta! Az Infravarázs csapata mindenben áll rendelkezésére.

2005 óta vagyunk jelen a hazai piacon szauna, infraszauna és kombi szauna gyártó vállalkozásként. Az elmúlt több mint tíz év alatt szaunák százait gyártottuk és szállítottuk le ügyfeleink nagy megelégedésére.

Mi a titkunk? A jó ár-érték arányú szolgáltatás: hazai, megbízható minőségű alapanyagból, kifogástalan minőséggel és a szakértelemmel dolgozunk – mindezt kedvező áron.

Nagy választékban kínálunk előre tervezett normál és minimal design szauna, infraszauna és kombi szauna modelleket, valamint egyedi gyártású darabokat. Nézzen szét nálunk!

Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

Szlogenünk valóság, hiszen több száz egyedi tervezésű szaunát gyártottunk, amelyről Ön is meggyőződhet, ha végigböngészi referenciamunkáinkkal feltöltött galériánkat!

Ha nem tud dönteni, vagy úgy érzi, segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal! Salgótarjánban és környékén a felmérés, szállítás és az összeszerelés díjtalan. Kattintson, és nézzen szét az Infravarázs Infraszauna weboldalán!

finn és infraszauna gyártás Salgótarjánban és környékén is