Szauna gyártás Tatabánya

Amennyiben Ön Tatabánya városában vagy környékén keres szauna, infraszauna esetleg kombi szauna gyártót, akkor az Infravarázsnál aligha talál jobbat. 2005 óta vagyunk jelen a hazai piacon, ezalatt az idő alatt több száz szaunát gyártottunk ügyfeleink nagy megelégedésére.

Mi a titkunk? A kiváló minőségű hazai alapanyag, a beszállítókkal kialakított remek kapcsolat, a magas minőségű szakmunka és szakértelem valamint a jó ár-érték arány. Kínálatunkban nagy választékban talál előre tervezett normál és minimal design szauna, infraszauna és kombi szauna modelleket.

Ön megálmodja, mi pedig megvalósítjuk!

És ez nemcsak szlogen, hiszen egyedi darabok gyártását is vállaljuk. Tapasztalt asztalosaink bármilyen lehetetlennek tűnő elképzeléssel megbirkóznak, ossza meg velünk, milyen szauna az elképzelése, mi pedig megalkotjuk álmai szaunáját!

A hazai piacon megtalálható alapanyagok mellett üveglapokat is kedvező áron tudunk beszerezni, így a nagy üvegfelülettel rendelkező szauna, infraszauna vagy kombi szauna megvalósítása sem jelent akadályt számunkra.

Kérjen ajánlatot, vagy további információkért keressen minket bizalommal, az Infravarázs Infraszauna ügyfélszolgálata minden felmerülő kérdésére választ ad. Tatabányán és környékén a felmérést, szállítást és összeszerelést díjtalanul végezzük.

infraszauna és kombiszauna gyártás Tatabányán és környékén is