Szauna gyártás Budapest

Épp Budapesten ne tudnánk Ön számára előregyártott vagy egyedi szaunával szolgálni? Ha a tökéletes otthonhoz már csak egy ízlésesen kialakított, egészségmegőrző szauna szükséges, megtalálta az ideális partnerét! Budapesten és Pest megyében mind a felmérés, mind a szállítás és az összeszerelés díjtalan

Több mint tíz éve építünk hagyományos finn és infraszaunákat (kombi változatban is), design, üvegfelület, méret szempontjából a legkülönfélébb igények kielégítésére is felkészült asztalosaink Ön számára sem fognak csalódást okozni. Tekintse meg Galériánkat, és válassza ki, otthonába melyik szauna illeszkedne a leginkább.

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk!

Módunkban áll a magyar piacon fellelhető összes szauna alapanyag (szauna lambéria, biofarost, stb.) beszerzése, továbbá az orosházi Üveg-Világ Kft-vel több éve sikeresen működő együttműködésnek köszönhetően, lehetősége van nagy üvegfelülettel rendelkező szaunák rendelésére is.

Nézzen szét gazdag kínálatunkban, és vegye fel a kapcsolatot velünk a bal oldali menüpontban található elérhetőségeinken! Budapesten és a megyében a felmérés, valamint a szállítás és az összeszerelés is díjtalan! Kattintson és válasszon a Infravarázs Infraszauna kínálatából!

Finn és infraszauna készítés Budapesten és környékén is